Blog

Detectorii de incendiu adresabili seria 7100

Detectorii de incendiu adresabili seria 7100 sunt remarcabili pentru designul lor si sunt recomandati pentru utilizare chiar si in cele mai pretentioase interioare. Soclul universal, proiectat si realizat cu mare atentie, permite o instalare usoara si asigura interschimbabilitatea intre detectorii din serie. Doua LED-uri dispuse diametral opus asigura semnalizarea optica a unui posibil incendiu; exista posibilitatea conectarii unui dispozitiv indicator suplimentar. Palpairea LED-urilor indica functionareaa corecta a detectorului. Izolatorul incorporat contribuie la buna functionare a sistemului de alarma. La activarea unui izolator, ambele LED-uri incep sa palpaie cu frecventa de 1 Hz. Detectorii de incendiu sunt interactivi si adresabili, fapt ce asigura o localizare exacta a inceputului de incendiu. Comunicarea dintre detectori si centrala se face cu ajuorul unui protocol de schimb de date secializat UniTALK.

7110

Asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu cu sau fara emisie de fum si cu riscuri minime de alarme false. Detectorul reactioneaza la atingere unui prag fix de temperatura. Este disponibil in trei versiuni, depinzand de temperatura de declansare, in conformitate cu Standardul European EN54/5 (Clasa A1S, A2S sau BS). Detectorul se recomanda a fi utilizat in medii cu temperatura ridicata sau normala, cu posibilitatea de modificare rapida.

 

 

 

7120

Detectorul de incendiul 7120 asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu cu sau fara emisie de fum si cu riscuri minime de alarme false. Detectorul reactioneaza la o crestere de temperatura mai rapida decat cea specificata sau la atingerea unui prag fix. El este disponibil in trei versiuni, depinzand de clasa de temperaura in conformitate cu Standardul European EN54/5 (Clasa A1R, A2R sau BR). Este recomandat in medii cu temperaturi obisnuite si fara raviatii rapide.

 

 

 

7130
Detectorul de incendiu 7130 asigura o detectie rapida a focarelor deschise sau mocnite care degaja fum. El are un algoritm de autocompensare la contaminarile cu praf care reduce riscul de alarme false si permite o functionare stabila si sigura in perioadele dintre doua intretineri. In modul de autotestare, echipamentul este capabil sa detecteze contaminarea camerei optice si sa transmita un semnal in cazul in care sunt necesare lucrari de intretinere. Usurinta demontarii si montarii detectorului scade foarte mult timpul necesar lucrarior de intretinere. Sensibilitatea detectorului poate fi selectata din program, fiind disponibile trei nivele: mica, medie si mare. Constructia camerei optice, cat si tehnologia noua folosita la fabricare, asigura un nivel redus de contaminare cu particule sau insecte, cat si o functionare normala in curenti de aer puternici, sau umiditate ridicata. Detectorul de incendiu este conform cu cerintele Standardului European EN54/7.

 

7160

Detectorul de incendiu 7160 asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu prin sesizarea fumului sau a cresterii rapide de temperatura. Acest detector combina avantajele detectorului de fum optic cu cele al
e detectorului de crestere de temperatura si reprezinta o optiune atractiva pentru instalatori, avand in vedere pretul redus si instalarea usoara. Clasa de temperatura poate fi selectata. El are un algoritm de autocompensare la contaminarile cu praf care ii permite o functionare stabila si sigura. Detectorul de incendiu tip 7160 este conform cu cerintele Standardului European EN54/7.

0
  Postari asemanatoare
  • No related posts found.

You must be logged in to post a comment.